Onze mensen

Ilse woont sinds 2009 in Ronse en is sinds 2013 als postbode werkzaam in de Hermesstad. Ze is gehuwd met Jan Laleman. Op pad als postbode komt ze dagelijks in contact met de heel diverse bevolking en ervaart wat er leeft bij de mensen in de stad. Haar hart heeft ze verloren aan de groene heuvels van de Vlaamse Ardennen en ze ijvert er dan ook voor de waardevolle natuur in de toekomst te vrijwaren en promoten. Als overtuigd fietsgebruikster streeft ze naar een duurzame en veilige mobiliteit in Ronse.

Koen is voorzitter van Groen Boom

Myriam koos in 2011 voor Ronse. Thuis is waar ze zich goed voelt en Ronse met zijn tegenstellingen en verrassingen past het schoentje. Ze deelt haar leven met René Plaetevoet en dochter Fenna. Klimaatsverandering en ongelijkheid, sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid vormen voor Myriam de grootste uitdagingen waar ze zich professioneel en lokaal voor inzet. Myriam werkt in Brussel voor het Europees netwerk tegen racisme. (ENAR ivzw).

Boudewijn is secretaris van Groen Boom

Sita is medewerker van Groen Boom. Ze vertegenwoordigt ons in de middenstandsraad.

Sven Cools, gemeenteraadslid Groen Boom

Sven is ons gemeenteraadslid sinds 2012.

Getrouwd met Martine, twee kinderen die reeds het huis uit zijn en sinds 2015 een kleinzoon. Opgeleid als leraar en gedurende 37 jaar, tot juni 2016, het beste van mezelf gegeven in PTS Boom, waar ik verschillende functies heb uitgeoefend. Ik ben al sinds mijn jonge jaren actief bij Groen in Boom. Nu ik gestopt ben met mijn loopbaan in PTS, kan ik meer tijd maken voor Groen. Boom is een prachtige gemeente om in te wonen, maar het kan nog beter. Daar willen we met Groen Boom mee aan werken.

Linde Peeters van Jong Groen Boom

Linde zet samen met enthousiaste Boomse jongeren Jong Groen Boom op de kaart.